Altijd al een fanfare instrument willen spelen? Meld je dan nu aan voor het Ontdek je Talent Orkest van Prinses Marijke!

Speciaal voor iedereen die graag een instrument wilt leren spelen, maar daar nog niet eerder aan toe is gekomen. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom!

In 10 repetities zal, onder leiding van onze docent Niek Starmans, een aantal verschillende nummers aangeleerd worden. Je krijgt een instrument te leen van de vereniging en met de hulp van muzikanten uit het hoofdorkest zal je in 10 weken genoeg leren om tijdens het voorjaarsconcert de geleerde nummers aan een publiek ter gehore te brengen. Tijdens de eerste les zal uitleg gegeven worden over de verschillende instrumenten van een fanfare en kan er een keuze gemaakt worden voor het instrument dat u wilt leren spelen. Er zal gekozen kunnen worden uit de volgende instrumenten:

 

Trompet Bugel Saxofoon
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/...  Antoine Courtois 155 Bugel | Brass Atelier De Wilde JP Musical instruments JP045G Alt-saxofoon
Trombone Bariton Hoorn
C.G.Conn 88HCL Bb/F-Tenor Trombone – Thomann Nederland Jupiter JBR700 Bariton « Bariton hoorn | Musik Produktiv Hoorn - Hofstads JeugdOrkest

Heeft u al een voorkeur? Geef dit dan aan in het aanmeld-formulier!

 

Op 12 januari 2024 zal er een nieuw Ontdek je Talent orkest starten. Het project is 10 avonden, waarna eventueel gekozen kan worden voor individuele lessen.

Meld je nu vast aan voor het orkest van 2024!

Data:

  • 12, 19 & 26 januari
  • 2, 9 & 16 februari (23 februari vakantie)
  • 1, 8, 15 & 22 maart

Lestijd en -plaats:
19:45 - 21:00 uur
De sleutel, maximaplein 4, Geldermalsen

Docent/dirigent:
Niek Starmans

Kosten:

€ 119,- incl. huur instrument

Leeftijd:
18 jaar of ouder

Meer informatie:

Wilt u meer informatie? Stuur een email naar ojt@prinsesmarijke.nl en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren

  

Intresse?

Heeft u intresse om mee te spelen? Vul dan onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra de aanmelding binnen is gekomen zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Optioneel, zal alleen gebruikt worden om makkelijk contact te zoeken indien nodig.
Optioneel, zal alleen gebruikt worden om makkelijk contact te zoeken indien nodig.

 

 

e-Boekhouden.nl
Copyright